Opis

To je razvojna različica igre, ki so jo ustvarili štirje prijatelji v 6 mesecih pri projektnem delu na Fakulteti za Računalništvo in Informatiko Maribor.
Paint Rider je 3D igra pri kateri igralec vodi kolesarja po izbrani progi. Kolesar se premika naprej in nazaj, z opcijami nagiba. Igralec skozi vedno težje nivoje igre pridobiva izkušnje, ki so potrebne za napredovanje v naslednji nivo. Kolesar po progi pobira zlatnike, ki prinašajo dodatne točke.

Zaključna predstavitev (Prenos)

Za preizkušanje na spletu je na voljo starejša različica (zaradi težav z Unity3D, ki jih še odpravljamo). Kot taka ne predstavlja končnega produkta (ki je na voljo za prenos). Pratvako je potrebno v nastavitvah ročno nastaviti igranje z tipkovnico.

Android

Get it on Google Play

Prenos

Apple iOS

XCode projekt

Prenos

Izvorna koda različice 1.2.2 Unity3D 4.1 projekta: PaintRider-source-1.2.2.zip

Izvorna koda različice 1.2.1 Unity3D 4.1 projekta (ni več potrebe po licenčnih android in iOS vtičnikih): PaintRider-source-1.2.1.zip

Izvorna koda različice 1.1 Unity3D 3.5 projekta: PaintRider-source-1.1.zip

Celoten git repozitorij se nahaja na http://dev.txt.si/git/dride.

Opis posameznih poddirektorijev:
1.2.2 - 6.6.2013 - source
1.2.1 - 23.5.2013 - source
1.1 - 13.2.2013 - source
1.0 - 6.2.2013 - source

DroidKontroler

DroidKontroler je preprost kontroler, ki jemlje navdih za obliko iz starejših kontrolerjev z dodatno možnostjo povratne informacije. Napravi se predstavi kot HID Keyboard in tako lahko deluje na vseh ciljnih platformah za našo igro.

Datoteke:

Kontroler 2

Kontroler 2 uporablja analogno palico za nadzor smeri in dva gumba. Napravi se predstavi kot USB CDC naprava.

Datoteke:

Andrej Belšak

Timi Kupčič

Leon Merc

Matjaž Črnko